Sunday, April 17, 2011

Conversation Between Pencil & Eraser

Saya telah menerima kiriman email dari GB SKBJ. Email ini mungkin sudah atau pernah diterima oleh orang lain. Saya begitu tersentuh hati membacanya. Di sini saya ingin berkongsi kandungan email itu.

Pencil: I'm sorry....
Eraser: For what? You didn't do anything wrong.
Pencil: I'm sorry cos you get hurt bcos of me. Whenever I made a mistake, you're always there to erase it. But as you make my mistakes vanish, you lose a part of yourself. You get smaller and smaller each time.
Eraser: That's true. But I don't really mind. You see, I was made to do this. I was made to help you whenever you do something wrong. Even though one day, I know I'll be gone and you'll replace me with a new one, I'm actually happy with my job. So please, stop worrying. I hate seeing you sad :)
I found this conversation between the pencil and the eraser very inspirational.

Parents are like the eraser whereas their children are the pencil. They're always there for their children, cleaning up their mistakes. Sometimes along the way... they get hurt, and become smaller (older, and eventually pass on). Though their children will eventually find someone new (spouse), but parents are still happy with what they do for their children, and will always hate seeing their precious ones worrying, or sad.

This is for all parents out there.....

Saturday, April 16, 2011

Form 5 1987

Selepas upload video dalam FB, tengok satu gambar ni. Suka sangat gambar ni ... entah tak tahu kenapa. Mungkin kerana gambar tu ... aku baru pakai tudung. Alhamdulillah dah insaf, terima kasih ustazah ( tak ingat nama tapi wajahmu tetap dalam ingatan )

Bersama kawan d'STAJ

Di bawah ni, merupakkan slide yang telah dibuat untuk geng2 reunion pada 3 Apr 2011 yang lepas.
video

Thursday, April 7, 2011

Reunion 87/88/89


Lama juga tak update blog ni. Sibuk sangat-sangat. Rasa stress juga dengan kerja yang bertimbun-timbun.
Nak cite skit le... pasal reunion ngan geng2 STAJ. Best betul dapat jumpa kawan-kawan lama. Segala kenangan lalu menjadi kenangan terindah untuk kami.

Bersama cikgu-cikgu sementara menunggu acara bermula

Bergambar bersama rakan-rakan. Tak tahu bila pula akan bertemu kembali
Bersama Gee dan Rahim (R2)